whatsapp

Inspiratie voor de perfecte BBQ avond

Barbecue inspiratie

Begint het bij jou ook te kriebelen bij de eerste zonnestralen: tijd voor het BBQ seizoen! Barbecuen is een van de meest pure vormen van koken. Een goed stuk vlees of vis lekker gemarineerd en gegaard op de barbecue. Frisse salades, broodjes met kruidenboter en groenten. Heerlijk buiten eten op de eerste mooie lentedagen en op zwoele zomerdagen. Een gezellige barbecue met vrienden in de tuin of misschien juist een barbecue met collega’s als een goede afsluiter van de week. Een koud (speciaal) biertje, een glas wijn of wat fris. Waar je ook voor kiest met een barbecue heb je gegarandeerd een geslaagde maaltijd! Wij geven je de nodige barbecue inspiratie voor de perfecte barbecue avond!

barbecue inspiratieHet juiste stukje vlees of vis

Een geslaagde barbecue valt of staat natuurlijk met de mensen. Met een leuke groep mensen is het altijd gezellig! Een goede tweede is toch wel een lekker stukje vlees en/of vis. Bij de Barbecuebus hebben we heerlijke vlees en vispakketten. We maken gebruik van 100% ambachtelijk, kwaliteitsvlees huisgemaakt in eigen slagerij. We hebben voor ieder wat wils: stoere mannenpakketten
, vriendinnenpakketten, vis, vlees en natuurlijk ook vegetarisch. Ga je een groot barbecue feest geven? Dan kun je ook kiezen voor een all inclusive pakket. Bij het All inclusive pakket helpt de kok bij het bakken en komt hij met de barbecuebus en de brandweeraanhanger gevuld met gekoeld drinken.

Koks de barbecuebus Barbecuebus

 

 

 

 

 

 

 

Creatief met salades

Heb je zin om creatief aan dsalade inspiratiee slag te gaan met salades? Wij kwamen dit leuke idee tegen op Sheknows.com, een fruitsalade in de vorm van een barbecue. Deze staat wel heel erg leuk op de tafel! Nieuwsgierig hoe je deze vrolijke BBQ fruitsalade maakt? Je lees het hier.

Creëer een toffe barbecuespot

Ga je bij thuis barbecuen? Creëer dan voldoende zitruimte en maak het gezellig. Mooie sfeerverlichting maakt dat je de hele Barbecuespotavond wel buiten wil blijven zitten. Denk ook aan accessoires. Hout past natuurlijk perfect bij een barbecue, presenteer bijvoorbeeld wat van je gerechten op ruwe houten plank. Ziet er toch net wat leuker uit dat een plastic bord. Ook een gezellige kleurrijke tafel staat mooi. Vrolijke gekleurde borden of karaffen geven je direct een zomers gevoel.

 

 

We hopen dat jij binnenkort een geweldige barbecue organiseert met deze barbecue inspiratie. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij bieden? Bekijk dan onze barbecue pakketten en ontdek wat wij te bieden hebben!