Vis en vegetarisch

Houdt u zelf of heeft u gasten die van vis en/of vegetarische gerechten houden? Wij gaan het regelen! Barbecuebus krijgt regelmatig de vraag of wij ook vis en vegetarische gerechten serveren. En natuurlijk doen wij dit want een barbecue is niet compleet zonder deze heerlijke gerechten. Of u nu houdt van een lekker stukje vis en een garnalenspies of liever vegetarisch eet en een groenteburger verkiest. Wij hebben voor ieders wat. Wist u dat wij vaak te horen krijgen dat onze vegetarische producten ook door vleesliefhebbers geproefd worden en zij dit ook heerlijk vinden? Wellicht eet u binnenkort ook vegetarisch!
Geef binnenkort een heerlijke barbecue! Want geef toe.. wie houdt er nu niet van een barbecue? Wij verzorgen complete barbecues voor borrels, verjaardagsfeestjes, bruiloften en overige feestjes! Sta jij binnenkort gezellig met vrienden, collega’s of familie rond de barbecue?

Al onze gerechten zijn kwalitatief hoogstaand en komen uit onze eigen slagerij, Slagerij Nomden. Doordat wij het gehele proces van A tot Z, van productie tot bezorging, in hand hebben, garanderen wij kwalitatieve heerlijke barbecuegerechten. Onderstaand ziet u ons keuzes betreffende de visgerechten en de vegetarische gerechten. Heeft u meer behoefte in vleesprodcuten? Neem dan een kijkje op onze barbecueproducten pagina. Wilt u meer weten over wat allemaal mogelijk is bij Barbecuebus? Neem dan contact met ons op.