whatsapp

BBQ Drenthe

Compleet verzorgde BBQ in Drenthe?

Barbecuebus levert barbecuepakketten en compleet verzorgde barbecues in Drenthe. Barbecuebus bezorgt gratis in de provincie Drenthe vanaf 10 personen (actiepakketten uitgezonderd). Tijdens uw barbecue kunt u rekenen op Jan Nomden, ambachtelijk slager uit Oostwold. Hij is een begrip op het gebied van barbecues, evenals zijn kenmerkende oldtimer barbecuebus waarmee hij door Drenthe rijdt. De barbecuebus wordt al jaren gebruikt om bestellingen te bezorgen en BBQ feesten te voorzien van het lekkerste vlees.  Naast een compleet verzorgde BBQ heeft barbecuebus.nl nog tal van aanbiedingen: pakketten met voor ieder wat wils, pakketten die speciaal voor kinderen zijn samengesteld en een pakket voor gasten die vegetariër zijn. Wij zorgen ervoor dat uw gasten een heerlijke BBQ hebben en u zorgeloos mee kunt genieten van het eten en de goede sfeer.  De passie van Jan Nomden proeft u terug in de heerlijke BBQ pakketten die met grote zorg zijn samengesteld. Jan Nomden weet hij precies hoe zijn klanten hun producten willen hebben. Door zijn service heeft hij een grote klantenkring opgebouwd. Het vlees wordt bovendien gebracht, klaargemaakt en de afwas wordt voor u gedaan. Makkelijker kan het niet toch?

Barbecuepakket online bestellen

Wij leveren verschillende soorten barbecuepakketten. U kunt er voor kiezen om een kokkiepakket te kiezen. Er komt dan een eigen kok mee die het barbecuevlees voor u bakt. Daarnaast hebben wij de keuze uit verschillende vleespakketten, vispakketten, saladepakketen, vegetarisch barbecuepakketten en een kinderpakket. BBQ bestellen? Dit kan online via de webshop. U hoeft niet direct te betalen. U betaalt pas wanneer de BBQ bezorgd wordt in op locatie in Drenthe.Heeft u nog vragen over het online bestellen van een barbecue? Vul dan ons contactformulier in.

Ontdek de barbecuepakketten van Barbecuebus

Kies uit verschillende heerlijke barbecuepakketten, zoals bijvoorbeeld het all-inclusive pakket, kokkiepakket, stoere mannen pakket, vriendinnenpakket, vispakket, vegetarisch pakket of een van onze vele andere barbecuepakketten.