whatsapp

BBQ Friesland

BBQ organiseren in Friesland?

Op zoek naar een compleet verzorgde barbecue in Friesland? Barbecuebus.nl bezorgt de barbecue inclusief gas, levert het bestek en overig servies en doet de afwas! Barbecuebus.nl levert iedere dag barbecues in heel Friesland. Barbecuebus bezorgt gratis in de provincie Friesland vanaf 10 personen (actiepakketten uitgezonderd). Indien u niet thuis bent, zetten wij alle barbecue benodigdheden klaar op een door u gekozen plek rondom het huis. Het vlees wordt bewaard in een koelbox, zodat het niet bederft. De kwaliteit van het vlees wordt gegarandeerd door liefhebber en ambachtelijk topslager  uit Oostwold. Jan Nomden en zijn kenmerkende oldtimer barbecuebus waarmee hij bestellingen aflevert in Friesland zijn een graag geziene gast op allerlei feesten. Naast een volledig verzorgde BBQ heeft u ook de keuze uit diverse barbecuepakketen, waaronder verschillende samengestelde pakketten, kinderpakketten en zelfs een vegetarisch pakket. Barbecuebus.nl zorgt ervoor dat al uw gasten heerlijk eten. De passie van Jan Nomden straalt af op uw gasten proeft u terug in de heerlijke barbecueproducten. Elk BBQ feest is een succes dankzij Jan Nomden die precies weet hoe klanten hun producten willen hebben. Door zijn service en hoge kwaliteit heeft hij een grote klantenkring opgebouwd. Het wordt u op elke manier makkelijk gemaakt. Het vlees wordt gebracht en gehaald in koelboxen, het vlees wordt door ons bereid en de afwas is onze zorg. Heerlijk toch?

Barbecuepakket online bestellen

U kunt het hele jaar door een barbecuepakket bestellen. Stel het pakket volledig naar wens samen en geniet samen van heerlijk vlees, lekkere salades en knapperig stokbrood. Of u nu zelf achter de barbecue staat, of onze barbecuespecialisten inhuurt, uw speciale avond, feest of andere gelegenheid is compleet. Wij leveren verschillende soorten barbecuepakketten. U kunt er voor kiezen om een kokkiepakket te kiezen. Er komt dan een eigen kok mee die het barbecuevlees voor u bakt. Daarnaast hebben wij de keuze uit verschillende vleespakketten, vispakketen, saladepakketen, vegetarisch barbecuepakketen en een kinderpakket. Barbecuepakket bestellen? Dit kan online via de webshop. U hoeft niet direct te betalen. U betaalt pas wanneer de barbecue bezorgd wordt op locatie.Heeft u nog vragen over het online bestellen van een barbecue? Vul dan ons contactformulier in.

Ontdek de barbecuepakketten van Barbecuebus

Maak uw keuze uit onze overheerlijke barbecuepakketten, bijvoorbeeld het all-inclusive pakket, kokkiepakket, vispakket, stoere mannen pakket, vegetarisch pakket, vriendinnenpakket of een van de vele andere pakketten.