whatsapp

BBQ Groningen

BBQ in Groningen organiseren?

Heeft u binnenkort een familiefeest, buurtfeest of trouwerij in Groningen? Organiseer dan eens een barbecue aan huis! Barbecuebus.nl verzorgt complete barbecuepakketten en barbecues aan huis. U heeft de keuze uit verschillende pakketten en kunt ook zelf een barbecuepakket samenstellen. Barbecuebus.nl bezorgt gratis in de provincie Groningen vanaf 10 personen. Daarbuiten rekenen wij een kleine vergoeding. Tijdens uw barbecue kunt u rekenen op Jan Nomden, ambachtelijk slager uit Oostwold. Hij is een begrip op het gebied van barbecues, evenals zijn kenmerkende oldtimer barbecuebus waarmee hij door Groningen rijdt en alle barbecuebestellingen bij klanten thuis bezorgt. Naast een compleet verzorgde BBQ heeft barbecuebus.nl nog tal van aanbiedingen: verschillende samengestelde pakketten, kinderpakketten en er is een vegetarisch pakket. De passie van Jan Nomden proeft u terug in de heerlijke barbecueproducten. Jan Nomden weet hij precies hoe zijn klanten hun producten willen hebben. Door zijn service heeft hij een grote klantenkring opgebouwd. Hij maakt het de klant dan ook op alle manieren gemakkelijk: brengen en halen van de BBQ, vlees wordt geleverd in koelboxen en u hoeft niet om te kijken naar de afwas.

Barbecuepakket online bestellen

Een barbecuepakket of compleet verzorgde barbecue kunt u eenvoudig bestellen via de webshop. U selecteert hier het gewenste barbecuepakket en hoeft pas te betalen bij aflevering van de barbecue. Mocht u er niet uitkomen, kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier, of bel naar 0597-551256.

Veel barbecueplezier!

Ontdek de barbecuepakketten van Barbecuebus

Maak uw keuze uit verschillende heerlijke barbecuepakketten, zoals het all-inclusive pakket, stoere mannen pakket, kokkiepakket, vispakket, vriendinnenpakket, vegetarisch pakket of een van de vele andere pakketten.