whatsapp

Kokkie Proat 1

[FinalTilesGallery id=’3′]

De winter hebben we definitief achter ons gelaten en de zomer is in aantocht. Kortom: Het barbecueseizoen gaat weer van start.
De komende maanden houd ik jullie via de sociale media op de hoogte van het wel en wee van de barbecuekokkie.
Zoals jullie op de website www.barbecuebus.nl kunnen lezen, biedt de Barbecuebus ook complete arrangementen.
Standaard kun je voor een vaste prijs kiezen uit het Kokkiepakket of een All-in service.
Mijn naam is Gerrit en ik kom bij jullie thuis, op het werk of waar dan ook. Ik rijd in een oude VW T1 uit het jaar 1964 en desgewenst neem ik een aanhanger met een complete barinstallatie mee. (zie de foto’s). De All-in service is een vier uur durend arrangement. De bar bestaat een koffie- en theecorner, een koeling gevuld met diverse frisdranken, alcoholvrij bier, Radler en met diverse wijnen. Tevens kun je binnen die 4 uren onbeperkt je eigen biertje tappen.
Ik werk niet met plastic, dus je drankje schenk je zelf in een glas. Op locatie heb ik een stroompunt en water nodig. In die 4 uur mag je zelf barbecueën, ik help je mee of ik bak voor jullie. Zowel bij het Kokkiepakket als bij het All-in arrangement heb je keuze uit 10 soorten vlees, 5 soorten salades, diverse sausen, brood en kruidenboter. Wij doen de afwas dus nawerk of voorwerk heb je niet.
Bij het Kokkiepakket bak ik voor jullie, maar je bent natuurlijk vrij om je eigen vlees te bakken. Het is jullie feest!
In de column ‘Kokkieproat’, vertel ik over mijn avonturen, geef ik grilltips en bied ik een kijkje achter de schermen van Barbecuebus.nl

Ik kan me best voorstellen, dat je me op je feestje wilt zien. Geef je bestelling door via www.barbecuebus.nl (Kokkiepakket of All-in). Speciale wensen of uitbreiding van een pakket kun je met het team bespreken. Bekijk vooraf de leveringsvoorwaarden.

Bijgaande foto’s zijn van Harwin Koops, Hinry Holthof en Gerrit Blaauw.