whatsapp

Kokkie Proat 2

[FinalTilesGallery id=’4′]

Jongstleden vrijdag hebben we onze nieuwe tap uitgeprobeerd. De mobiele bar heeft een nieuwe biertapinstallatie.
Bij barbecuebus.nl is het de gewoonte om nieuwe producten eerst voor te proeven. Er zijn minder plezierige activiteiten, dus werd de tap voorzien van een fustje met vers bier.
Ik moet zeggen: de kwaliteit was al uitstekend, maar bier kan blijkbaar nog frisser smaken. Heerlijk en helder. De getapte biertjes smaakten goed.
Als je nou zelf ook je eigen biertje wilt tappen, dan raad ik je aan om via de website te kiezen voor het 4-uur durend ‘All-in arrangement’.

Het barbecueseizoen is officieel van start gegaan.
Zaterdag deed ik Staphorst aan. Keet ‘De Kantine’ heeft onlangs de prijs ‘’De Beste keet van Staphorst 2017′ gewonnen. De hoofdprijs was een geheel verzorgd barbecuearrangement. De buurtradiopiraat zorgde voor lekkere muzikale klanken en terwijl ik het eerste vlees op de barbecue grilde, hoorde ik ‘ons eigen Oost-Groninger duo’ Johan & Henk via de luidsprekers. ’t Brandweerlied… een klassieker dus. ‘Doar is braand…woarzo? Gelukkig hoefde de brandweer niet uit te rukken naar het Staphorster platteland. Het was heerlijk weer en de clubleden hebben genoten van goed gegrild vers vlees en lekkere salades. Zoals je op de foto ziet had de club het behoorlijk naar de zin. De prijs was overigens beschikbaar gesteld door Plattelandsjongeren Overijssel en de gemeente Staphorst.

Hebben jullie onze website al bezocht? Barbecuebus.nl heeft namelijk splinternieuwe pakketten. Daar moet je bij zijn. Vorige week zijn Jan en ik ook nog even bij het radiostation SimoneFM geweest. Luister dit voorjaar en deze zomer naar SimoneFM – Echte radio.
Barbecuebus.nl en SimoneFM gaan iets leuks doen!

Barbecuekok Gerrit deelt zijn avonturen met jullie. Iedere week vind je op deze pagina een ‘Kokkieproat’. Hij laat je de werkzaamheden achter de schermen zien, hij geeft grilltips en doet verslag van zijn werkplekken.
Wil je ons ook bij jou thuis, op het bedrijf of waar dan ook?
Meer informatie vind je op www.barbecuebus.nl
Tot snel!