whatsapp

De Barbecuebus

De barbecuebus uit Oostwold is een begrip op het gebied van barbecues. Geen advies is het team van de barbecuebus te moeilijk. Maar ook de oldtimer bussen zijn een begrip. In het begin werden alle bestelling met de oldtimers bij klanten thuis bezorgt. Tegenwoordig is dat niet meer te doen en zijn er ook veel andere bussen te vinden op de wegen in Groningen Drenthe en Friesland. 

De barbecuebus is ontstaan vanuit een idee van Jan Nomden die in Oostwold de plaatselijke slager is. Inmiddels is de fysieke slagerij gesloten en kunnen klanten hun vlees online bestellen.

Heel Groningen, Friesland en Drenthe is het werkgebied van de barbecuebus. In de overzichtelijke folder is te lezen welke pakketten er aangeboden worden. En dat zijn er nogal wat: verschillende samengestelde pakketten, kinderpakketten en er is een vegetarisch pakket. Onderweg worden de bezorgers regelmatig aangesproken en gefotografeerd door mensen die de kenmerkende bussen langs zien komen.

Bij de barbecuebus houden ze zelf ook van barbecueën, daarom weten ze precies hoe de klanten hun producten willen hebben. Door de service van de barbecuebus hebben ze een grote klantenkring opgebouwd. Ze maken het de klant dan ook op alle manieren gemakkelijk: brengen en halen, vlees in koelboxen, ze doen zelfs de afwas.

Het grote barbecueseizoen komt er weer aan. Het team van de barbecuebus ziet hier met genoegen naar uit. Niet dat men in de winter met barbecueën stopt. Dan bestelt men ook.

Barbecuebus

 Barbecuebus – Slagerij Nomden l Huningaweg 44a l 9682 PB Oostwold l Tel: 0597-551256