whatsapp

Winactie! Win een barbecue voor je hele buurt!

Woon jij in de aller leukste straat van Noord-Nederland?

 

Simone FM gaat ‘m weer weggeven; een volledig verzorgde BBQ voor je hele straat, aangeboden door Barbecuebus.nl! 
En daarvoor zijn wij op zoek naar de leukste straat van Noord-Nederland. Is dat de straat waarin jij woont? Geef je dan op!

Hoe werkt het?
Allereerst moeten we natuurlijk weten dat je met je straat mee wil dingen naar deze prijs. SMS ‘BBQ’ naar 3010, of stuur dat gratis via onze Simone FM APP.

Wanneer je terug wordt gebeld door één van onze DJ’s en in de uitzending komt ben je genomineerd voor de titel ‘Leukste Straat Van Noord-Nederland’. Genomineerden moeten vervolgens een leuke straatfoto (mét of zonder de bewoners) insturen naar bbq@simonefm.nl. Daarna volgt een selectie van de leukste 3 foto’s (dus maak vooral een originele foto!) en die krijgen dan een opdracht.

De foto’s van de finalisten worden geplaatst op www.barbecuebus.nl; Barbecuebus levert complete barbecuepakketten van Kwaliteitsvlees. Leuk voor familiefeesten, buurtfeesten, voetbalfeesten, trouwerijen en verjaardag. En barbecuebus doet óók de afwas!

Op vrijdag 29 juni wordt de winnaar dan live op de radio bekend gemaakt.

Wat kan ik precies winnen?
Een volledig verzorgde BBQ voor je hele straat! De Simone FM rode engelse dubbeldekker komt aanrijden voor een live-uitzending, een drive-in show, vlees en drinken. Op welke datum de Simone FM straat BBQ zal plaats vinden gebeurt in overleg met de winnaar!
Deze actie word mogelijk gemaakt door: