whatsapp

Winter BBQ

Winter BBQ organiseren?

Barbecueën is niet alleen voor in de zomer, ook met een laagje sneeuw kan er gebarbecued worden. Barbecuebus.nl verzorgt namelijk een complete winter BBQ op locatie. Ook in de winter heeft u de keuze uit verschillende soorten barbecuepakketten van topkwaliteit, veelal uit eigen keuken. Zo hebben we heerlijke verse vleespakketten, vispakketten, voor de vegetarische liefhebber de vegetarische pakketten en uiteraard salades en overige zaken. Onderstaand ons gehele keuzepakketten assortiment:

  • Kokkiepakket: Barbecue pakket waarin de kok alles voor u bakt.
  • Vleespakketten: Verschillende soorten vleespakketten met heerlijk vlees (zoals biefstuk, karbonade, drumstick en meer).
  • Vispakketten: Een heerlijk vispakket met o.a. een garnalenspies, visspies en grote forel.
  • Saladepakketten: Barbecue pakket met verschillende soorten salades erbij.
  • Vegetarische barbecue pakketten: Barbecue pakket met kwalitatieve vleesvervangers.
  • Kinderpakketten: Barbecue pakket met lekker vlees (hamburger, frikandel en meer) en een verassing voor de kinderen.

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen barbecue pakket samen te stellen. Wanneer u een barbecue pakket afneemt voor minimaal 10 personen, doen wij de afwas! Alle materialen en het bestek kunt u dus vies aan ons teruggeven.

Barbecuebus voor uw winter BBQ

Barbecuebus.nl heeft zijn naam te danken aan onze prachtige omgebouwde barbecuebussen. Onze oldtimers hebben al voor veel uren vermaak en bewondering gezorgd. Een winter BBQ is namelijk gezellig, maar met een barbecuebus nog vele malen gezelliger! Onderweg naar feestjes zien wij dat er vaak foto’s gemaakt worden van onze oldtimers.. en daar zijn we stiekem best wel een beetje trots op! Onze barbecuebus bezorgd al bij een bestelling van €50,- uw producten aan huis.

Dus heeft u zin om te barbecueën? Of dit nu is voor een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, borrel of event, wij zorgen ervoor dat u de best verzorgde barbecue ooit ervaart. Met de ervaring van een barbecuebus zorgt u ervoor dat uw gasten de winter BBQ niet snel zullen vergeten.

 

Winter BBQ op locatie

Heeft u interesse in het organiseren van een winter barbecue? Maak er samen een warme winter van met een winter BBQ van met Barbecuebus.nl! Wij leveren de barbecue op locatie in Groningen, Friesland en Drenthe.

Meer informatie over het organiseren van een winter BBQ? Neem contact met ons op!

Bekijk onze pakketten